Gecertificeerde koffie enorganisatie

“Zeggen wat je doet, doen wat je zegt en aantonen dat je doet wat je zegt”

Certificaten klimaatneutrale koffie en organisatie

Aantoonbaar klimaatneutraal

In samenwerking met de Climate Neutral Group hebben we de CO2-voetafdruk van het private label koffiemerk Melange d’Or én van onze gehele organisatie in kaart gebracht en zijn we twee trajecten opgestart om zowel de Melange d’Or Futuro Verde koffie alsook de gehele organisatie aantoonbaar klimaatneutraal te maken. Het resultaat zijn twee certifcaten die we van de Climate Neutral Group hebben mogen ontvangen.

Gecertificeerde klimaatneutrale koffie

Voor de private label Melange d’Or koffie hebben wij 82,35 ton CO2 gecompenseerd met Gold Standard credits in Q4 van 2015. Compensatie vindt plaats door het, in samenwerking met Climate Neutral Group geselecteerde duurzame energieproject “Efficiënte houtskoolovens in Oeganda“.

Gecertificeerde klimaatneutrale organisatie

Voor onze organisatie hebben we 299,91 ton CO2 gecompenseerd met Gold Standard credits in Q4 2015. Compensatie vindt plaats door Climate Neutral Group geselecteerde duurzame energieprojecten, waaronder het project Efficiënte houtskoolovens in Oeganda“.
Bezoek Climate Neutral Group website
download certificaat klimaatneutrale koffie
Download certificaat klimaatneutrale organisatie Van Zelst Automaten
Bezoek Climate Neutral Group Kwaliteit en Procedures

Over Climate Neutral Group

Climate Neutral Group is een social-venture; een bedrijf waar financieel resultaat en maatschappelijke impact hand in hand gaan. In 2001 zijn wij opgericht om het klimaatprobleem tegen te gaan, onder andere door de Stichting Doen en de Triodos Bank.

Het klimaatneutraal maken van organisaties – of een gedeelte ervan – is het streven van Climate Neutral Group.

Climate Neutral Group is de afgelopen tien jaar uitgegroeid tot marktleider in de Benelux. Deze positie is te danken aan onze kennis en ervaring op het gebied van reductie en compensatie van CO2-uitstoot. Dagelijks wordt er met veel enthousiasme gewerkt aan ons doel. Onze medewerkers weten allen zakelijkheid met idealisme uitstekend te combineren. Zij kunnen u adviseren om de ambities van uw organisatie met betrekking tot duurzaamheid te realiseren.

Climate Neutral Group begeleid Van Zelst Automaten bij het realiseren van een zo laag mogelijke CO2-voetafdruk en certificeert de organisatie voor de CO2-compensatie van die CO2-voetafdruk.