Van 24 oktober tot 1 november is het Fairtrade week

Van 24 oktober tot 1 november is het Fairtrade week

Wat is Fairtrade?

Fairtrade helpt boeren en arbeiders in ontwikkelingslanden een betere plek te verwerven in de handelsketen, zodat ze kunnen leven van hun werk en kunnen investeren in een duurzame toekomst. Fairtrade is zowel een keurmerk als een wereldwijde beweging.In Nederland is Stichting Max Havelaar eigenaar van het Fairtrade keurmerk, ook bekend als het Max Havelaar keurmerk.

Fairtrade producten

Van Zelst Automaten heeft MVO sinds de oprichting hoog in het vaandel staan. Wij zijn een familiebedrijf en tot onze familie normen en waarden behoort het zorgen voor mens en maatschappij zodat wij, en onze toekomstige generaties een goede en gezonde toekomst hebben. Van Zelst zet zich actief in voor mensen, onze maatschappij en onze natuurlijke omgeving. Dit doen we onder meer door kansen te bieden aan kansarmen, door duurzaam om te gaan met energie en gebruiksmiddelen. Maar ook door MVO producten op te nemen en deze pro-actief aan te bieden.

Ons aanbod aan Fairtrade producten.

Bij het aanbod van een verantwoord assortiment stopt het voor ons niet. In het kader van ons MVO beleid hebben wij een verantwoordelijkheid om voor onszelf, maar ook voor onze klanten, het MVO beleid in de keten te toetsen. Van belang is dat Van Zelst Automaten aantoonbaar het MVO beleid in praktijk brengt en dit is bekroond met een bronzen en zilveren beeld van het Keurmerk Duurzame Ondernemer door de gemeente Eindhoven.

Reageer op dit bericht

(optioneel veld)

Er zijn geen reacties.